Skip to Content

Geld Lenen

Geld Lenen

Submitted by • October 11, 2012 www.leenguru.nl

Geld lenen of toch sparen? Het is een vraag waar veel gezinnen mee worstelen. Kiest u er toch voor geld lenen bekijk dan welke hypotheek vorm het meest interessant voor u is. Let of aanbieders naast een lage hypotheek rente ook de stabiliteit van de kredietverstrekker.

Voorwaarden
Gaat u geld lenen vergelijk dan goed de voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers. Stel u wint een loterij en wilt de lening direct terugbetalen? Moet u dan boeterente betalen? Zo ja hoeveel boeterente is dit?

Maar misschien bent door omstandigheden (ontslag, een grote tegenvaller) niet in staat een maandelijkse termijn te voldoen. Kunt u dit overleggen/uitleggen met de kredietverstrekker, of dient u een boete te betalen?

Voted by:
Voted by jolanda178

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>